Sidste forsøg

DSC_8199

Vi har et lærred på 60×80 liggende, det venter bare på, at vi beslutter os for hvilket billede vi vil ha’ på det. Men det er ikke let og jeg har haft gang i utallige forsøg på at fange det ultimative billede af begge unger sammen – en noget nær umulig opgave! Der er kommet mange sjove, sære, anderledes, skæve og få rigtig gode billeder ud af alle mine forsøg – i dag var ingen undtagelse, dagens blogbillede var dagens bedste skud af dem begge sammen, det siger vist alt 😉

Fangede også lidt med dem enkeltvis

Jeg har lige været nede ved Nor, han havde fået sig vendt rundt på maven og op i kravlestilling, sker hele tiden i øjeblikket, men sådan er det vist i lære-at-kravle-perioden. Men jeg må indrømme, at selvom det helt sikkert har sine ulemper, så elsker jeg, at begge unger sover i vores soveværelse. Jeg elsker at kunne ligge i sengen og høre deres åndedræt. Jeg elsker at stå i hjørnet ved deres to senge og kigge ned på mine to skønne sovende unger. Jeg elsker at have dem tæt på mig. Og selvom det kan blive yderst trængt når vi alle fire (plus Oline) sover i dobbeltsengen, så er det da også hyggeligt. Det kan godt være, at det går lidt ud over nattesøvnen, men når man putter tæt med et barn på hver side, så er det det hele værd.

Men derfor vil jeg nu alligevel, når jeg her om lidt går ned i seng, nyde at have pladsen til at brede mig lidt 😉

Skriv et svar

*