Efterårsferie vol. 2

Collager122

Dejlige dage på øen – mit andet hjem :)

DSC_4267DSC_4240DSC_4141Elsker, elsker, elsker efteråret! Lyset, farverne, temperaturen, stemningen, duftene, skiftene. Så skønt og kønt!

Collager121 Gry gider ikke billeder i øjeblikket, så hende får jeg ikke rigtig lov at fotografere. Så er det godt at Nor gerne stiller op. Han er også sjov at tage billeder af, kan skifte udtryk på et split sekund – lille skønne fjollede rigtig meget 3 år Nor.

Der er flere billeder fra ferien i galleriet “efterårsferie 2014” – jeg lægger løbende billeder ind efterhånden som jeg får dem redigeret. Nu er hverdagen jo startet igen og godt nok er der lidt ro på på arbejde, så har ikke så meget overarbejde i øjeblikket. Men så er der bare alt det andet som jeg også bruger tid på. Så ved ikke hvornår jeg når igennem alle billederne.

One Response

Skriv et svar

*