En dejlig weekend

DSC_4437

Startede fredag aften med venindehygge, god mad og bytur der inkluderede dans det meste af natten :) Vi sov (næsten) alle hos Pi, så kunne sove læææænge og behøvede ikke at forholde mig til børn da jeg vågnede 😉 Spiste brunch med hele flokken.

Så hjem, hvor familien heldigvis var friske på en tur i skoven. Jeg ELSKER skoven om efteråret! Og vi havde en skøn tur, hvor ungerne bare nød det og gik langt uden at klage og vejret var smukt og dejligt.

På vej hjem købte vi burgere med hjem fra Bulls – gode burgere, deres diet er bare super!

I dag har ungerne bare været så søde og leget så fint sammen. Så hele hytten er blevet gjort rent. Og jeg fik tid til at løbe en skøn laaaaang tur på knap 10 km med Louise i det fine vejr. I mens lavede Stefan lækkert mad med ungerne. Og nu har jeg lige set serie på DR1 og inden jeg smutter i seng, vil jeg redigere lidt flere billeder.

Faktisk ret tæt på perfekt weekend :)

DSC_4303 DSC_4327 DSC_4362 DSC_4409 DSC_4416 DSC_4465 Flere billeder fra turen kan ses her i Hesbjerg Skov galleriet. Der er også billeder fra en tidligere tur i samme skov i galleriet, så hvis du ikke vil se dem, så bare hop til side to 😉 Flere billeder kommer når jeg er færdig med redigeringen – you know, hverdag, tid, osv 😉

One Response

Skriv et svar

*