Søndag

DSC_4673

Fredag var det en helt, helt fantastisk smuk morgen. Så smuk, at jeg på vej til arbejde overvejede at svinge hjem forbi, hente kameraet og tage på fototur i stedet. Det gjorde jeg dog ikke, men besluttede, at der skulle være tid til en tur i weekenden. Og den tog vi i morges. Vejret var dog ikke som i fredags, og jeg har nu besluttet, at næste gang vejret viser sig fra så fantastisk en side, så vil jeg (hvis det er muligt) lige flexe den time eller to og så få taget de billeder. Ingen grund til at gå glip af sådan en oplevelse, når jeg rent faktisk langt de fleste dage, har friheden til gribe muligheden når den byder sig.

Vi havde nu en fin tur i dag. Vejret var dejligt og lokaliteten lige så. Manglede vandløbsbilleder i min samling og kunne så også lige udnytte det til nye billeder af ungerne – uden store klodsede vinterjakker 😉 Det krævede temmelig meget overtalelse, kompromiser og “mor og far bestemmer” før vi fik Gry til at tage foto-egnet tøj på. Hun var total mini teenageer og virkelig, virkelig meget i mod turen og tøjet og det hele. Men hun endte med at have en rigtig god tur. Det havde vi alle :)

Her billeder…

DSC_4582 DSC_4627 DSC_4689 DSC_4737 DSC_4738 DSC_4753 DSC_4816 DSC_4924 DSC_4926 DSC_4948 DSC_4989 DSC_5022 DSC_5030 DSC_5057 Og til sidst et lille fjolle-billede fra en aftenputning, hvor der gik lidt hygge-fjol i det 😉

Collager123 Og nu starter endnu en uge. Den bliver travl som de andre. Så når nok ikke videre med billedredigeringen før næste weekend – har en del foto-hængepartier som jeg egentlig gerne vil have taget mig af. Måske næste lørdag, hvor Stefan er til julefrokost, så kan jeg forskanse mig bag skærmen hele aftenen 😉

God uge til jer alle!

One Response

Skriv et svar

*