Og så gik tiden igen…

DSC_5455

Det er vist næsten en måned siden jeg sidst var forbi. Tiden flyver, dagene er fyldte og jeg ved faktisk ikke altid helt hvordan jeg tidligere syntes at nå meget mere…

Jeg har billeder fra Gry der danser Nøddeknækkeren på Magasinet, jeg har billeder af juletræsfest i børnehaven – hvor Nor var fortæller på Juleevangeliet og gjorde det så fint, så fint og med stor alvor og koncentration. Og jeg har bare billeder fra livet.

Men de billeder I får i dag, er fra i mandags, hvor jeg var på ekskursion med arbejdet til et af vores projekter, som blev realiseret tidligere på året. Og vejret var med os og det var en meget smuk og meget kold tur. Men det er SÅ fedt, at se projekterne fra en anden side, at se hvad det egentlig kan blive til, de der streger jeg laver på min computer (det var dog ikke lige et af mine projekter, men det kunne det lige så godt have været). Så her får I Aller Mølle :)

DSC_5433 DSC_5438 DSC_5440 DSC_5502 DSC_5524 DSC_5530DSC_5537Måske jeg i weekenden når til nogle af alle de billeder der venter på mig… Men hvis der går en måned igen, før I ser mig her på bloggen, så er der blot tilbage at ønske jer alle god jul og glædelig nytår! Men mon ikke jeg kigger forbi inden 😉

 

Skriv et svar

*