On demand

DSC_6581

Nogen – Louise – har påtalt, at der går længe mellem mine updates – så vær så god til nogen – Louise – her er der billeder 😉

Så kom sneen! Og sne er fantastisk, for det er sjovt og det er lyst og aller bedste er, når det kun er i weekenden… Men Gry kunne næste ikke vente til hun kom hjem fra ballet, så hun kunne komme ud og lege. Og vi var alle ude og kælke og bygge snemand og kaste snebolde og jeg havde kameraet med og måtte oven i købet tage billeder af Gry – det er ellers ikke ofte jeg må det for tiden.

DSC_6666 Opdateret for nylig1 I dag var ungerne også i haven, ganske frivilligt, hele to gange og det endda uden at enten Stefan eller jeg var derude. Det er altså virkelig sjældent at det sker. Men sneen trækker åbenbart og det er rigtig godt for dem, især Gry, som ikke er så meget ude til hverdag, at komme ud og få leget og få sig rørt. Og hun elsker jo faktisk at være ude! Men gider det bare sjældent, hvis ikke en af os voksne er derude sammen med hende – men egentlig er det vist meget generelt for Gry, hun vil bare helst være hvor vi er 😉

Jeg har valgt at samle billeder fra vinteren i et samlet galleri. Så I finder billeder fra perioden fra efter nytår og frem i galleriet “vinter 2015

Og se så lige ham her:

DSC_6684 Hvem søren er den store knægt? Hvor er bette Nor blevet af? Det er virkelig vildt så store de bliver. Tiden går så stærkt. sad lige og så gamle billeder fra sommeren 2013 og det føltes som var det i sommers og ikke for 1½ år siden. Vildt!

Tid er noget mærkelig noget. Der er jo egentlig rigeligt af den, det handler blot om at beslutte at bruge den til noget, så når man meget. Men alligevel synes jeg ofte, at jeg halser efter og lige er lidt bagefter det hele. Som om der er så meget jeg gerne ville. Så mange ting jeg gerne vil nå. Men dagene flyver og er væk før jeg får set mig om. Og jeg kan få dårlig samvittighed over ikke at bruge mere tid med ungerne, men når jeg står midt i det, så er der bare så meget andet jeg også synes jeg skal nå. Og det handler om prioritering, men det kan også være svært at balancere mellem praktiske gøremål, tid med ungerne (som ikke handler om tøj af/på, bad/mad/putning/osv), tid sammen med Stefan, tid med venner/familie og tid til mig selv. Det er mange ting der skal puttes ind og alt skal passes og hvis jeg forsøger at passe det hele på en gang, så bliver jeg bare stresset 😉 Måske jeg skulle få gang i nogle skemaer eller noget 😉

Men nu er det i hvert fald det der hedder sengetid – godnat til jer!

3 Responses

  1. Pi says:

    Velkommen tilbage. Dine 2 trofaste læsere (Louise og jeg) er her stadig:) Hvor ser Gry sød og fræk ud med manglende fortand. Det er vidst ikke kun Nor, der bliver stor.

Skriv et svar

*