Hjemme igen

DSC_7067

Dejlige dage på øen. Jeg kunne godt være blevet – det kunne Gry helt sikkert også. Jeg elsker det sted! Jeg kan blive helt høj af at gå langs stranden og være der midt i naturen, høre bølgerne, fuglene, mærke vinden og føle roen. Elsker det!

Heldigvis er der kun godt tre uger til jeg igen vender næsen mod øen. Denne gang med Louise, på dejlig afslapningsweekend, der bare skal indeholde ro og hygge.

For selvom det også har været hyggeligt, at være afsted som familie, så kræver sådan et par krudtugler bare meget af en. Så jeg har nydt det og vi har alle nydt det (Oline elskede brændeovnen i stuen, så meget at vi nogen gange frygtede for stegt kat ;)) og det har været gode dage.

Nu gælder det lige to arbejdsdage før weekenden og den ægte hverdag melder sig igen.

Jeg har nået lidt sporadiske billeder her til aften. Resten må I have til gode :)

DSC_7002 DSC_7032 DSC_7120 DSC_7300 DSC_7303 DSC_7453 DSC_7478

One Response

Skriv et svar

*