Yes yes I know

DSC_7635

Og vipsi vapsi tiden forsvandt 😉 Og hvor bliver den af, tjaaa den forsvinder i hverdag, som er fyldt op med alverdens. Det er bare ikke så tit, at jeg lige har en aften, hvor jeg tænker “hmm hvad skal jeg dog laver?!” og dermed er det ikke så tit, som jeg kunne ønske, at jeg får opdateret her.

Men siden sidst, har jeg været på øen igen. Denne gang med aller sødeste søs Louise og vi havde virkelig nogle dejlige dage. Når nu man har børn på alder med mine krudtugler, så er der virkelig noget befriende i, at få et par dage helt uden de der større eller mindre krav til faste rammer. Nu mener jeg ikke at børn tager skade af, at alt ikke altid er skemalagt og sker på faste tidspunkter, men jeg må bare erkende, at en hverdag med børn ofte er ret skemalagt – det giver lige som bare sig selv, hvis det hele skal hænge sammen. Men anyway så var det skønt at have ro og tid og ingen faste spisetider. Det var skønt og vejret var skønt og jeg fik taget billeder og I kan se dem her i mit galleri med vinterbilleder fra Ærø I skal bare lige forbi billederne fra vinterferien 😉

DSC_7764 Men ellers ja hverdag. Nor filosoferer over hvad han skal være når han bliver stor – han er jo lige skiftet fra Kontrabassen til Skovbassen og så er man jo stor og det sætter tanker i gang om at blive endnu større. Tidligere ville han være håndboldspiller. Men nu er vi i en lidt anden retning. Han vil nemlig på Hulk-skole og lære at slås med slås-kæmper og smadre ting. Så han vil altså gerne være Hulk. Eller Spiderman. “Mor hvem synes du er sejest: Hulk eller Spiderman?” Tjoe tjaa det ved jeg sørme ikke. Men det kan vi godt lige ha’ lidt snakke om. Og hvis det ikke kan lade sig gøre, så vil han gerne være politimand.

Han har lært at cykle selv – altså uden støttehjul Stefan havde dem med op på skolen i weekenden, mens jeg var væk. Gry på rulleskøjter og Nor på sin cykel – og så lærte han det bare så’n lige uden videre! Sejt :)

Han er en hyggelig herlig lille fyr. Så følsom og eftertænksom og sjov og fræk og ja bare vores skønne Nor-mand.

Og Gry virker også til at trives. Der er lidt med det der skolehalløj, det er svært helt at spore sig ind på. Hun er populær og hun virker glad. Men det er vist hårdt at skulle være så god hele tiden. Gry vil jo virkelig gerne gøre altid rigtig godt. Hun vil gerne være en god veninde, god til sine ting og følge med i alt. Og det er altså bare noget der kræver energi. Især fordi man bare ikke altid kan gøre alle glade og hun skal måske lige lære, at huske at passe på sig selv og mærke egne grænser og turde sige fra. Men hun er bare så skøn! I morges da vi cyklede i skole kom det ud af det blå “Der er vist en ko på isen i dag!” Og så fik vi lige snakket lidt om det udtryk og blev enige om, at der vist ikke var en ko på isen alligevel. da vi cyklede hjem kom det dog fra hende, at der havde været en ko på isen og det var så åbenbart mig der var en ko på isen, fordi jeg i morges havde klaget over, at mine øjne løb i vand i kulden. Jojo helt styr fik vi vist ikke på det udtryk 😉 Men hun er fuld af spral og liv og øjne der funkler. Så smuk og skøn og et energibundt uden lige. Hun elsker sit løbehjul, sin cykel (og vil helst cykle omveje hjem fra skole) og sine rulleskøjter. Og i dag havde vist bare været en dejlig dag, fordi de havde haft musik og sunget gode sange. Så hun fløjtede hele vejen hjem på cyklen.

DSC_7617 Til dem af jer der ikke allerede ved det, så kan I følge mig på instagram (kmulbjerg). Der er jeg noget mere flittig end her på bloggen 😉

Ellers byder den nærmeste fremtid på en ordentlig omgang husrenovering. Det er fra kælder til kvist. Og det bliver hårdt. Men så bliver det forhåbentlig også bare rigtig godt efterfølgende! Jeg vil prøve at huske, at få taget billeder undervejs, for det bliver sjovt at se udviklingen. Kælderen er de gået i gang med. Resten starter her i slutningen af marts/starten af april.

Og så har jeg et lille hængeparti – Louise her er billeder fra din fødselsdag 😀 Og yes der er flest af ungerne, beklager 😉

DSC_7485 DSC_7488 DSC_7497 DSC_7499 DSC_7501 DSC_7505 DSC_7507 DSC_7509 DSC_7515 DSC_7516 DSC_7520 DSC_7524 Dagens sidste billede bliver dette søster-selfie, bare fordi jeg har den bedste søster i hele verden – når jeg selv skal sige det :)

IMG_3066

One Response

  1. Louise Elisabeth Madsen says:

    Juhuu et dejligt blog-indslag! Men det er nu mig, som har verdens bedste søs! 😀

Skriv et svar

*