Hvor regnbuen ender…

DSC_8104

Har jeg mit andet hjem – i hvert fald i det her tilfælde 😉

Dejlige dage på øen. Det var godt at være tilbage, det er det altid. Ungerne nød det også, det plejer de nu også at gøre. Og først ville de ikke med hjem, men da de havde accepteret, at det var det vi skulle, så kunne det ikke gå hurtigt nok med at komme hjem til “farmand”. Ham havde vi nemlig efterladt hjemme, så han kunne gøre kælder ren, handle ind og arbejde – i prioriteret rækkefølge 😉

Vejret viste sig fra meget forskellige vinkler, men var vel mest af alt typisk april vejr. Ustadigt. Men vi havde da både sol og regn og blæst og lunhed og kulde og snestorm og endnu mere blæst og hagl og så lidt mere blæst.

Men det gav anledning til både gåture og indendørs hygge. Kirsten introducerede Gry til videoer på youtube der lærer en at tegne step for step. Det blev hun ret glad for og fik tegnet rigtig fine tegninger af både Elsa, Snemand Olaf, Stampe (Louises gamle kanin), pingvin, kylling og pindsvin. Dejligt at hun er glad for at tegne og når hun gør sig umage, så er hun faktisk også rigtig god!

Nor fik også tegnet. Men ham skal man godt nok være over, hvis ikke det bare skal være en masse streger, som i følge ham fortæller en masse, men for os andre ligner – ja – tilfældige streger. Og det kan jo også være fint nok og helt sikkert noget han skal have lov til (selvom jeg nu synes det kan være lidt spild af papir). Men derfor tager han nu ikke skade af at blive udfordret lidt og så tegner han også både monstre, ørne og mennesker.

Vel hjemme igen, kom vi hjem til et hus pakket ind i stillads. Så nu går de i gang – nyt tag, ny anden sal, ny opgang til anden sal, ny kælder, ny entre og nyt køkken. Jojo vi går all in når vi først går i gang. Meget, meget spændende process, som bliver drøn hård (jeg HADER rod!!). Men det bliver forhåbentlig rigtig, rigtig godt når de er færdige om – suk – 10-12 uger!

Jeg vil prøve at huske at tage billeder under vejs. Så udviklingen kan følges :)

Og apropos billeder, så vil billederne fra påskedagene fra Ærø blive lagt i det her galleri: Ærø påsken 2015, efterhånden som jeg får dem redigeret.

Lige her får I et enkelt billede af dejlige Gry i sin nye kjole, som hun er meget glad for! Og hun har sit alvorlige foto-udtryk. Hun er blevet meget bevist om kameraet og hvordan hun vil se ud når jeg tager billeder og med mindre det er caught in action, så skal jeg nu spørge pænt om lov til at forevige hende :)

DSC_8131

Skriv et svar

*