Påske

Collager127

Lis havde været så god, at tage initiativ til at mødes i dag, så ungerne kunne finde påskeæg i haven og lege sammen og vi andre kunne drikke te og spise kage. Og finde vejret var så skønt, så kunne det hele nydes i haven. En rigtig dejlig måde at tilbringe den sidste eftermiddag i påskeferien på :)

Jeg havde kameraet med. Så jeg kunne rigtig forevige, hvordan vi var nogen som slappede af i solen, mens andre diskede op med lækkert hjemmebag og fandt tallerkener osv frem 😉

DSC_8434 DSC_8411 DSC_8437 Og om det er udsigten til et glas mælk, der fik ungerne til at fare op på den måde det husker jeg ikke – men fart havde de på!

DSC_8452 Og de legede bare så fint sammen! Stikbold, fange, gemme, kongens efterfølgere, tumlen, grin og Gry tabte en tand: “man skal bare grine rigtig meget, så er det let at få en tand ud” :)

DSC_8468 DSC_8399Vi havde også besøg af en lille bitte hund. Til stor morskab for ungerne og hunden morede sig vist også 😉

DSC_8453DSC_8459Og et par sorte jakker der suger sol og varme til sig

DSC_8394Og to søde smukke katte

DSC_8375 DSC_8378Nu starter hverdagen igen. Kunne godt tage en uges ferie eller to mere i det her vejr 😉 Men ved også at så snart hverdagen er i gang, så kører den bare og den holder jeg også af. Nu er aftenerne også lysere og så er det lettere at få dem udnyttet. Så de hængepartier jeg har i haven, kræver bare lune lyse aftenener, så er de hurtigt klaret.

På fredag har Nor fødselsdag, Bette lille søde sjove følsomme kan-selv-vil-selv Nor-mand bliver sørme hele 4 år! Han glæder sig rigtig meget. Man kan godt mærke, at han er præget af at have en storesøster, han har meget større fokus på at blive stor, end Gry havde. Så han snakker om springbassen og skole og Hulk-skole og at blive voksen (og han vil forøvrigt ikke have skæg). Vi fejrer dagen på “Grunden”. Vi har jo byggerod herhjemme, så kunne ikke lige overskue at få besøg af 20+ børn i den alder. I stedet bager vi kager og kører på grunden og spiser dem med alle ungerne. Det synes han vist er fint nok. På søndag fejrer vi det så med familien. Han glæder sig til at blive fejret :)

Gry har fået sin egen computer. En (lækker) bærbar vi havde liggende og aldrig fik brugt, blev lige formateret og sat op til hende. Og hun er så glad for den! det var virkelig stort for hende. Så nu spiller hun Minecraft for alle pengene :)

DSC_8364Fint billede med Olines hale og begyndende opstabling af flyttekasser i baggrunden. Sådan er det bare i øjeblikket – uordentligt 😉

Men ja hverdagen starter og det betyder nok også, at der igen går lidt længere tid mellem mine indlæg. Men husk at billederne fra påsken på Ærø løbende bliver lagt i galleriet. Jeg regner også med at oprette et galleri, hvor hele vores ombygning kan følges. Jeg skal nok smide et link, når det er klar :)

God uge til jer alle!

2 Responses

  1. Louise Elisabeth Madsen says:

    Tak for en sidste påskedag i hyggeligt selskab – det var lige, hvad jeg havde brug for inden hverdagens ræs…

Skriv et svar

*