Under forvandling

DSC_8869

Huset altså 😉 Eller jeg er faktisk også lidt – efter mange år som mor-Kristine kan jeg nu godt mærke at børnene bliver ældre og der bliver mere tid til at gøre noget for sig selv. Det startede med løb sidste forsommer og dans i efteråret, og det er bare så fedt at bruge sin krop igen, at se hvordan den begynder at tage form og blive stærkere og sundere. Der er mange der kommenterer at jeg er blevet så tynd, men egentlig synes jeg ikke jeg er blevet tynd, jeg er bare ved at være fit 😉 Og vægten har da heller ikke ændret sig synderligt hen over det sidste års tid – kiloene sidder bare anderledes.

Men det var nu huset jeg kom fra. For her begynder vi også at kunne se, at der sker noget. Det gamle tag er pillet af, alt indmaden på 2. salen er røget og de har gjort klar til nye tagsten og til det videre indvendige arbejde. I kælderen er de rigtig langt! Tror nærmest kun det er gulvet der mangler nu. Det er helt vildt som det har pyntet og vi får en langt, langt mere anvendelig kælder ud af det. Det er en rigtig spændende process at være en del af også selvom det roder og sviner og vi har slet, slet ikke set det værste endnu 😉 Det bliver først rigtig slemt når vi skal undvære køkken gennem en periode!

Som lovet tager jeg lidt billeder undervejs. Billederne er en blanding af mobilbilleder og redigerede og ikke-redigerede billeder. I finder dem alle sammen i hus-galleriet, hvor der også er billeder fra vores tidligere projekter :)

Siden sidst har vi også fejret Nors fødselsdag. Jeg har lagt billeder fra fejringen ind i galleriet “Nor 4 år

På et tidspunkt rykker alt husrenoveringshalløjet ind på 1. sal og det betyder nok, at jeg kommer til at pakke computeren sammen for en periode. Så hvis der er mere stille end der plejer 😉 Så er det bare fordi jeg er uden computer.

God weekend til jer alle!

Fitness-børn 😉

DSC_8830 DSC_8843

Skriv et svar

*