Underdrejet

DSC_9451

Når det starter, så ved man godt at det er på vej, men man benægter til det sidste. Men når det rammer, så er det bare ikke til at komme uden om. Sygdom. Suk altså en træls omgang, sådan en der bare bliver ved og ved. Ikke nok med at jeg selv gik helt ned og måtte melde mig syg hele tre dage og nok egentlig burde have taget en dag eller to mere, nej jeg sørgede sørme for at trække hele familien med ned. Nor blev heldigvis ikke så hårdt ramt. Men Gry og Stefan måtte også helt ned og Stefan bikser stadig med det.

Jeg er dog heldigvis ved at være helt ovre det. Der sidder en irriterende hoste tilbage. Men i dag fik jeg gang i løb igen og det gjorde godt, selvom det godt kunne mærkes at jeg dels ikke er 100% og dels at det var længe siden sidst.

Og siden sidst har vi fejret Ullas fødselsdag på en super hyggelig weekendtur til det syd fynske. Jeg var så desværre ikke helt frisk, men turen var nu hyggelig alligevel :) Billeder fra weekenden kan ses her: Billeder fra Ullas fødselsdagsweekend

Jeg arbejder på et projekt ved Hollufgård på arbejde i øjeblikket. Det er altid rart at have set de steder man arbejder med, så i dag tog Louise, Gry, Nor og jeg en tur ud til Hollufgård og gik tur og jeg fik set “mit” sted :) Billeder fra turen kan I se her: Billeder fra udflugt til Hollufgård

Nor, som jo måtte en tur på skadestuen i forgås pga en trampolinskade, klarede hele turen så fint. Vi tog det bare stille og roligt og i hans tempo og jeg var klar på, at måtte bære ham, hvis det blev nødvendigt. Men han klagede slet ikke over benet, heller ikke selvom der blev haltet og vi spurgte ind til det… Men det er jo kun godt, hvis benet er ved at være ok igen. Og han skal i hvert fald nok sige til, hvis han gerne vil bæres, så jeg er ikke nervøs for at han har presset sig selv for meget 😉

DSC_9393 DSC_9405 DSC_9486 DSC_9520 DSC_9524 DSC_9561 DSC_9601 Det sidste billede har Gry taget – med mit kamera, så stor er hun nemlig blevet nu 😉

2 Responses

  1. Louise Elisabeth Madsen says:

    Tak for en dejlig tur og en masse gode billeder, der kan holde minderne skarpe! :-)

Skriv et svar

*