Så meget at se til

DSC_0315

Og så lidt tid! Det er nok bare et vilkår jeg må acceptere, at pt er der bare ikke mange ledige stunder og derfor er jeg milevidt bagud med min billedredigering og derfor har I endnu ikke set billederne fra Harleys 60 års fødselsdag, fra vores tur til stranden, fra byggerodet og fra alt det andet. Men i dag får I lidt billeder, billederne er fra i går hvor vi dels var en tur ved Gyldensten strand for at gå tur, dels på fiskerestaurant og dels til Kirstens fødselsdag. De første to ting var med Stefans forældre og mormor og det var som altid rigtig hyggeligt :) Det sidste var også hyggeligt og vejret artede sig heldigvis og solen kiggede frem til grillmaden – som den stakkels fødselar gik glip af, da hun lagde sig med maveonde, ævs.

DSC_0292 DSC_0318 DSC_0320 DSC_0326 DSC_0328 Sådan ser vi ud fra Gry-højde 😉
DSC_0366 En svært tilfreds Nor, som snakker med Kirsten om, hvad det er han har tegnet til hende :)

I får også lige disse billeder fra fredag aften, hvor jeg udnyttede regn og sol til lidt sjove billeder af Nor – Gry fik tilbuddet, men havde ikke lyst til at være med, det var så også midt i Disney Show 😉

DSC_0158 DSC_0138 DSC_0157 DSC_0162 Og så vil jeg bare sige, at jeg er TRÆT af byggerod og glæder mig rigtig, rigtig, rigtig meget til de (forhåbentlig) snart er færdige! Godnat her fra og ha’ det dejligt til vi ses igen :)

3 Responses

  1. Louise Elisabeth Madsen says:

    Dejligt med nyt på bloggen! 😀 Det er virkelig nogle cute billeder af lille Nor! <3

  2. Stella says:

    Fantastiske billeder i regnen :) Du er altså bare super sej til at fange et godt lys og stemning

Skriv et svar

*