Efterårsferie – øh eller sommerferie….

DSC_2073

Så er der blot en uge tilbage af, hvad der det meste af tiden har føltes mere som efterårsferie end sommerferie. Nu skrev jeg blot, men egentlig tænker jeg, på den allermest positive måde, at der er en hel uge tilbage! En hel uge hvor vi bare skal være hjemme i vores dejlige hus, som bare er blevet så fint efter den store renovering! Jeg har ikke været så aktiv på bloggen, men det er der jo ikke noget nyt i 😉 Det er ikke fordi der ikke er sket en masse, for det er der på mange områder, det er mere fordi der lige netop er sket en masse!

Det bliver heller ikke lige nu jeg får skrevet en roman. Faktisk vil jeg blot henlede til følgende gallerilink, hvor jeg løbende lægger billeder ind fra sommeren. Billeder fra sommeren 2015.

Billederne til dette blogindlæg er fra Rømø og lad jer ikke snyde af det smukke vejr – det var koldt! Men ungerne var tapre og syntes vist også det var ret sjovt 😉DSC_2191 DSC_2217

2 Responses

Skriv et svar

*