Lørdag

DSC_2586

Stemningsbilleder fra en lørdag i august…

Collager137 Collager138 DSC_2630 DSC_2622 DSC_2613 Lidt forsinket: de obligatoriske første skoledag-billeder 😉

DSC_2467 DSC_2458 Og bare et par andre der lå på kameraet :)

DSC_2500 DSC_2477 Jeg kan godt li’ sommer og weekend og tid og også min hverdag og min familie og mine børn og haven og huset og vores søde kat… Livet kan være rodet og kaotisk og svært at finde hoved og hale i og vide hvilken vej man skal gå. Men livet kan også være fyldt med skønne øjeblikke, som da jeg siger til Stefan “Det er så dejligt at høre dem (red: ungerne) lege så godt sammen” og ude i haven lyder fra glad Nor til Gry “prutteskid, prutteskid, du eeeeeer en prutteskid” Livet med børn 😀 Dejlige søde og sjove og kærlige børn.

3 Responses

  1. Pi says:

    Også mig:) Tak for lån af jeres (prutteskid) unger forleden. Det var skide hyggeligt. Sig endelig til en anden gang!

Skriv et svar

*