Søndagsstemning

DSC_2658

Tror jeg har skrevet det flere gange før her på bloggen, men jeg elsker søndag. Søndag har bare sin egen stemning. Søndag foretrækker jeg at være hjemme. Lørdag er super at tilbringe ude, faktisk vil jeg oftest helst tilbringe lørdag med noget socialt. Men søndag foretrækker jeg at tilbringe med min lille familie, enten hjemme eller måske en tur i skoven. Ikke at jeg ville afvise noget socialt en søndag, for i bund og grund elsker jeg at være sammen med andre og hader at gå glip af noget 😉 Næh bare mere, at jeg elsker rolige søndage. Man kunne så indvende at det måske er begrænset hvor rolig min søndag har været i dag, hvor jeg startede med at bage boller, så oprydning, lidt støvsugning, løbetur med Gry på cykel, så luge ukrudt, så bad, så indkøb med begge unger, så hjem og bage muffins, så lave lasagne og ind i mellem alt det nåede jeg også at vaske tre maskiner……. Men det har været en god dag!

Faktisk en god weekend. For i går var vi sociale det meste af dagen og det var super hyggeligt :)

Så ja en god weekend og nu er vi ladet op og klar til en god uge. Her kommer lidt søndagsstemning fra i dag…

DSC_2631 DSC_2635 DSC_2640 DSC_2643 DSC_2650 DSC_2652 DSC_2655 DSC_2662 DSC_2663

Nors vindueskarm, hvor han gemmer sine skatte :)

 

DSC_2664 Grys vindueskarm, hvor hun gemmer sine skatte :)

Aftensmads-fjollerier 😀

 

 

DSC_2665 DSC_2666 DSC_2671 DSC_2674 DSC_2675 DSC_2678 DSC_2680 DSC_2682

One Response

  1. Louise says:

    Skønne billeder og tak for i går! Jeg håber, at I får en lige så skøn søndag i dag med fejring af jeres store pige! ❤️?

Skriv et svar

*