Efterår så kom du igen

DSC_3599

Min yndlings årstid! Det er lyset, det er farverne, det er lunheden og regnen og solen og blæsten. Det er efterår… Det er dage i naturen og dage hjemme, mens det styrter ned. Det er vind i håret, friske røde kinder og en lun plet i solen. det er modne vilde brombær. Det er gyldne og røde træer. Det er blå, blå himmel og gyldent lys. Det er min årstid og jeg ønsker bare at svømme hen i dens skønhed!

Heldigvis har jeg både været en tur i Dyrehaven ved KBH og en tur i Svanninge Bakker denne weekend og ferie på Ærø i udsigten – hvad kan man så ønske mere?!

Jeg har valgt at samle billeder fra efteråret i et samlet galleri, det finder i her: Efterår 2015

Og så får I også lige et par billeder her…

DSC_3416

DSC_3496

DSC_3460DSC_3571 DSC_3587

Skriv et svar

*