Familien Fodbold

DSC_4081

Det er sjovt som man gør ting, man aldrig havde troet man ville gøre, når ens børn er involveret. Således så jeg mig selv tilbringe en hel formiddag i en sportshal for at se fodbold og det endda helt frivilligt, på trods af fantastisk efterårsvejr! Men Grys første fodboldstævne, det skulle jeg da ikke gå glip af, så da der var plads i bilen til Nor og mig også, ja så måtte vi da med :)

Pigerne så ud til at have en fest. De knoklede og kæmpede og jublede og løb og pjattede og hyggede sig. Rigtig rigtig god stemning, både når kampen blev vundet og når den blev tabt.

DSC_4026 DSC_4028 DSC_4033 DSC_4056 DSC_4057 DSC_4063 DSC_4068

Jeg tænker det sikkert ikke bliver sidste gang jeg er afsted til sådan noget. Og sikkert heller ikke sidste gange, at jeg har mit kamera med. Så derfor er der nu et galleri der hedder “Fodbold” og der kan I se flere billeder fra i dag.

Man skulle jo så mene, at pigerne ville være trætte efter at have spillet jeg ved ikke hvor mange høj-intense kampe! Men nej der var sørme energi til en legeaftale og Gry kørte derfor med Anna Sofie hjem. Vi andre valgte en lidt alternativ, men smuk vej hjem fra Svendborg, hvilket inkluderede en tur langs vandet. Herligt at kunne nyde det helt utroligt lækre novembervejr, selvom formiddagen blev tilbragt i en hal…

DSC_4127 DSC_4124 DSC_4114 DSC_4094

Se flere billeder fra vores tur ved vandet i efterårsgalleriet.

Imponerende nok, var vi hjemme tids nok til at vi kunne nå vasketøj, oprydning, madlavning, karbad (for Nor altså) og hænge lamper op i stuen.

Altså det er derfor jeg elsker søndage. Det er bare som om, at søndage er længere end alle andre af ugens dage?! I hvert fald når jeg altid utrolig meget på en søndag og det helt uden at jeg føler stress.

Til gengæld er jeg også træt nu. Det var ungerne også – særligt Gry, men det forstås! Og heldigvis, så havde hun nået alt i matematikbogen, så hun ikke også skulle ha’ presset lektier ind. Faktisk sjældent hun har lektier for – hun slægter nok sine utroligt kvikke og intelligente forældre på – gode gener 😉

I ønskes alle en rigtig god uge!

One Response

Skriv et svar

*