Nu det jul igen og nu det jul igen…

DSC_4494

Så kom julen buldrende og i år er jeg slet ikke klar. Det er egentlig ikke fordi jeg personligt går vældig meget op i julen. jeg er mest bare glad for alt lyset i mørket, som julen tit bringer med sig. Så man kan spørge, hvad det er jeg skulle være klar til?! Men med børn i huset, så er der altså bare andre end en selv at tænke på og børnene, de kan godt lide jul – faktisk elsker de jul og så skal de da også ha’ jul. Så der er blevet pyntet op, lidt hist og her og mest på deres værelse 😉 Og Nissen sørger for at adventsgaverne fra bedsteforældre og oldemor bliver behørigt delt ud. Vi synger julesange og ungerne klipper jule-halløj til den helt store guldmedalje – og klager når jeg hellere løber en tur i stormen, end at kreere diverse klippe-klistre-jule-ting. dårligmor.dk i følge Gry – hun ved lige hvad hun skal sige, gør hun – men jeg løb nu alligevel. Og så sætter jeg uendelig pris på at Lis hver eneste år orker at lave ikke en, ikke to men hele fire forskellige småkagedeje, som ungerne kan stikke ud og vi andre kan nyde, når de er bagt!

DSC_5457 DSC_5459

 

Gry har lavet nisselandskab på værelset :)
DSC_5634

Da jeg som den eneste i hytten ikke havde adventsgaver, sørgerede Nor for at der blev fundet gaver til mig også. I dag ville jeg så lige forevige dem, inden jeg åbnede den første, men skønne lille Gry mente at et billede af hende var en bedre ide 😉 DSC_5638 DSC_5642

Ungerne fik adventsgave fra Oldemor og gik straks i gang med de kreative sysler.

Siden sidst har vi været til ikke mindre end to shows af lidt forskellige karakter. Vi har således både haft fornøjelsen af juletræsfest i børnehaven med Nor på scenen som “Nissen på loftet” og tommelise på Magasinet, med Gry som henholdsvis fugl, blomst og mus.

DSC_4466 DSC_4502DSC_4825Der er flere billeder fra Tommelise her: Tommelise og andre dansebilleder

Jeg har oprettet et nyt album med navnet vinter 2015-2016, hvor jeg lægger forskellige billeder fra, ja det giver vel sig selv, vinteren 2015-2016 :)

Ellers er der vel bare tilbage, at ønske jer alle en rigtig god uge! Og det gør jeg med et par billeder af et fantastisk lille vandløb, som virkelig bare løb der vildt og frit og var så smukt…

DSC_5620 DSC_5583

One Response

  1. Louise says:

    Tak for en skøn weekend med masser af kvalitetstid med jeres skønne unger – kære lille Nor og smukke Gry! <3

Skriv et svar

*