Den første sne

SÃ¥ kom der endelig lidt sne

Så kom der lidt sne, hvilket bragte glæde hos undertegnede og Gry. Stefan er knap så begejstret og Nor er vist temmelig ligeglad 😉 Men Gry og jeg kan godt lide sne, så vi var lidt høje da vi cyklede afsted mod børnehaven fredag morgen. Og Gry glædede sig til, at vi skulle finde hendes kælk frem. Det gjorde vi så i går, hvor vi alligevel var smidt ud af lejligheden grundet fremvisning. Det blev til en hyggelig (og kold) tur langs åen, solen var fremme og jeg havde selvfølgelig kameraet med – så der er billeder fra turen i udflugtsgalleriet.

I går var der børne mgp, så da vi var hjemme igen fra oldemors fødselsdag, blev Nor puttet og Gry fik sit nattøj på og dyne med op på sofaen, og så hyggede vi med mgp. Gry holdt dog ikke til enden, hun blev mere og mere træt, men kunne ikke finde ro på sofaen, så måtte spørge om hun gerne ville i seng, og til det kunne hun kun sige ja. Det er også temmelig sent at de sender det, og Gry er måske heller ikke helt gammel nok endnu til at forstå konceptet. Men vi hyggede os så længe det varede, og det var nu rart med lidt stille sofahygge med sin store pige.

I morges vågnede begge børn så til normal tid (6.30), så Gry er træt og Nor er stadig igang med sin formiddagslur. Jeg kunne nu også godt nuppe en lur, så må hellere gå tidligt i seng i aften. Gry skal vist overtales til en middagslur, så vi kan komme ud og lufte kælken i eftermiddag :)

Der er også lidt nye billeder i hvert af ungernes gallerier.

Skriv et svar

*