Glædelig jul!

DSC_6186

En vellykket juleaften er nu forbi og her dagen der på, har vi slappet af og spist rester :) Det er altid godt med ferie. Jeg ved, at jeg har skrevet det før, men altså jeg kan vældig godt lide hverdagen, især når den bare kører og der er minimum af bøvl og halløj – så er hverdagen faktisk helt fantastisk. Men der er nu også sådan en dejlig ro over ferier! Det der med, at vi ikke SKAL ud af døren hver morgen inden et bestemt tidspunkt. At der er dage, hvor vi intet skal, andet end det der lige falder os ind. Dage hvor ungerne kan få lov at beholde nattøjet på fra morgen til aften – det elsker de. Især Nor finder hurtigt ind i roen, han elsker, at han pludselig har tid til sine ting – så vi ser ham finde lego frem og hygge i sin egen lille verden. Eller biler eller togbane eller dyr (særligt dinoer). Eller som før i dag, hvor han gik rundt og sang Boogi Woogie mens han svingede med sit nye lyssværd. Det er altså en fornøjelse! Gry har lidt sværere ved det, hun vil gerne underholdes og har lidt svært ved selv at finde roen, men hun er glad for Anders And blade og i dag brugte hun også lang tid med Nors nye Spiderman hæfte og med at lave glimmer æsker. Og så finder ungerne bare hinanden på en anden måde når de har fri sammen :)

Billeder fra juleaften og fra i dag, finder i her i vintergalleriet.

Her på bloggen får I i stedet billeder fra de sidste otte juleaftener – sjovt at se udviklingen :)

2008

Gry December 2008 020 DSC_0017 2009

DSC_5624 2010

DSC_4435 2011

DSC_6381 2012

DSC_50062013

DSC_4196 2014

DSC_6054 2015

DSC_6207 Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul! (PS. Gry kan læse alt hvad jeg skriver – dygtige pige!)

Skriv et svar

*