2016

DSC_6683

Så blev det sørme 2016. Et nyt år. Altid spændende hvad sådan et bringer… 2015 blev anderledes end jeg havde troet og selvom jeg allerede der troede, at jeg havde lært bare at være i nuet, fordi man aldrig ved hvad fremtiden bringer, så blev jeg alligevel overrasket over hvad den bragte. Men alt andet lige, så håber jeg, at 2016 bliver et mere roligt år. Og i hvert fald kan jeg med sikkerhed sige, at vi ikke kommer til at bo i ombygningsrod, for nu er hytten da sat i stand!

Billeder fra nytårsaften ligger i vintergalleriet. Billeder fra sådan en aften har det med at blive lidt specielle. Lyset er meget begrænset og billederne er ofte meget spontane og skal tages hurtigt uden stor tanke om komposition og optimale lysforhold og hvad ved jeg… Men de viser stemning og kan frembringe minder. I år har jeg åbenbart været fascineret af krudt – der var i hvert fald overraskende mange billeder af bordbombe-affyring og raketter… Jow jow…

Her på bloggen får I stemningsbilleder fra dagens morgenmåltid. Der er et eller andet ved lyset i det rum som fascinerer mig og altid har gjort det, jeg får så ofte lyst til at tage billeder af ungerne eller bordpynten eller hvad der nu lige er fremme i rummet. I dag var det ungerne, måtte bestikke Gry lidt for at få lov, hun plejer ellers gerne at ville, men da hun øjnenede muligheden for at indgå en handlen om mere (skod-)serie på Netflix for et par skud med kameraet, så indvilligede hun. Hvad man dog ikke gør for at få lov til at lege med lys og komposition…

DSC_6733 DSC_6736 DSC_6741 DSC_6743 DSC_6759 I morgen er sidste dag i ferien. En god ferie! I morgen har jeg fire ting jeg skal nå:

  1. Spille LEGO Marvel med Nor på Playstation – det gjorde vi i går og vi havde det bare så sjovt og hyggeligt sammen, så det skal vi lige nå inden ferien slutter og hverdagen melder sin travlhed igen.
  2. Løbe en tur, hvor Gry cykler ved siden af – jeg trænger til motion og Gry trænger til at lave noget sammen med mig uden Nor og hun elsker at cykle, så det må være en god plan. Det er så godt nok blevet hunde koldt, så’n lige pludselig, var ellers stor fan af den meget milde vinter!
  3. Drikke varm kakao med flødeskum og eftermiddagshygge med familien.
  4. Den kedelige – støvsuge det sidste konfetti op.

Jeg ønsker jer alle et fantastisk og lykkebringende nytår!

One Response

Skriv et svar

*