Det er ikke altid…

DSC_6929

At tingene bliver helt som man havde tænkt. Faktisk er det nok sjældent at det sker. Det er både i det små og i det store her i livet.

En lille ting. En gåtur langs Odense Å, kameraet var selvfølgelig med, naturen var smuk på trods af det halv triste grå vintervejr. Glædede mig til billederedigeringen. Havde set det hele for mit indre, havde alle ideerne, alle tankerne om, hvordan det kunne blive. Men de vil bare ikke som jeg vil. Nu har jeg bikset med de samme billeder, om og om igen og jeg bliver bare ikke tilfreds i dag. Måske aldrig? Måske jeg en anden dag rammer hovedet på sømmet? Who knows…

En stor ting for Gry. Hun havde allerede i sidste weekend planlagt at vi skulle lege restaurant i dag. Pizzaria. Gry skulle stå for det hele med hjælp fra os hvor nødvendigt, men hun havde klart planlagt det hele. Men det var bare som om, at selvom vi gjorde en indsats for at ramme hendes ønsker, så blev det bare aldrig helt som hun havde tænkt. Der var store forventninger og de blev ikke indfriet. Jeg håber dog, at når hun lige har fået aftenen lidt på afstand, at hun kan se, at den faktisk var hyggelig og det faktisk overordnet fulgte hendes ønsker.

Men det er bare svært, når man nu har forestillet sig hvor perfekt det hele kunne være og det så bare ikke spiller. Men det er en del af livet. Skuffelser kommer vi ikke uden om. Det handler om hvordan vi takler dem og kommer videre. Hvad vi lærer af dem. Hvad vi tager med videre.

Jeg ved ikke hvad jeg har lært af mine dumme billeder 😉 Men det finder jeg måske ud af en gang. I hvert fald har jeg lært, af tidligere erfaringer, at selvom de ikke blev, som jeg ville de skulle, så betyder det ikke, at mine billeder ikke en anden gang kan blive lige som de skal. Så derfor fortsætter jeg med at fotografere. Og jeg håber, at Gry fortsætter med at lægge planer og turde føre dem ud i livet.DSC_6796

One Response

  1. Kirsten says:

    Det er jo lige netop det der gør livet spændende, at alt ikke glider i olie, op på hesten, prøv igen, næste gang bliver det måske perfekt, ellesr op på hesten ……

Skriv et svar

*