Swusch…

DSC_7786

Og så gik tiden igen. Jeg har beklaget mig over det mange gange før, men der er bare ikke timer nok i døgnet!

Siden sidst har vi haft sne og Stefan har haft fødselsdag. Og begge dele var endda på samme dag – bonus!

DSC_7734 DSC_7742 En hyggelig dag, der bød på morgenbrød der blev hentet på kælk, ballet til Gry, snemandsbygning til ungerne, eftermiddagskaffe med Ulla, Paul og Vera, fantastisk lækker steg lavet på sous vide (nam nam) og brætspilshygge efter ungerne var puttet. Der er flere billeder fra dagen i vintergalleriet.

Jeg kan se, at det sørme er rigtig længe siden jeg sidst har været her forbi bloggen. Så siden sidst har vi også været på en skøn tur til Svanninge Bakker. Det er et rigtig dejligt område. Naturen er så fin og varierende og de store bakker giver spændende dynamik. Ungerne elsker det og det gør jeg også. Og vi fandt også trolden Finn denne gang :)

DSC_7531 Ellers går dagene jo slag i slag. Tror det er mørket der gør det, men det er bare som om dagene er kortere her om vinteren. Synes i hvert fald jeg nogle dage når imponerende lidt. I dag har jeg dog nået at cykle tværs gennem byen frem og tilbage to gange, da Gry var til ekstra træning før Store balletskole dag på Vestre Skole. Nor var med i ladcyklen og vejret var blæsende og yderst omskiftelig. Gry cyklede selvfølgelig selv. Hun er sq så sej. Heldigvis slap hun for turen i haglen, for den nåede at stoppe før vi skulle hjem. Nor havde en fest i ladcyklen og hyggede sig gevaldigt. Og fordi Nor og jeg valgte at tilbringe Grys trænings tid hos Kirsten og Harley, fik Stefan nogle dejlige rolige timer for sig selv med høj musik og afslapning.

Stemningsbillede fra i dag. Påskelinjer varsler forår

DSC_7785DSC_7779Og så var der brand på havnen, hvilket gav mørk mørk røg over kvarteret. Og måske jeg skulle ha’ hentet mit kamerastativ i kælderen, over vurderede måske egne evner til rolig hånd en smule 😉

DSC_7793  Nu er det så søndag aften igen. Det er sengetid. Og snart starter en ny uge. Jeg håber I alle må få en skøn en af slagsen :)

2 Responses

Skriv et svar

*