Stemningsbilleder

DSC_7842

Jeg var bedre til det en gang, det der med at huske kameraet i hverdagen. Jeg er blevet slem til bare at bruge mobilen og jeg ærgrer mig ofte, når jeg ser resultatet og tænker på, hvor meget mere stemning jeg ville evne at fange med kameraet. Altså jeg er super glad for at have mobil-muligheden, det er jo genialt! Og nogle mennesker er også enormt dygtige til at få rigtig meget ud af mobilbilleder – jeg er det bare ikke rigtig…

Men i tirsdags huskede jeg kameraet og fangede stemningsbilleder af Hero Quest en helt almindelig tirsdag eftermiddag, hvor ungerne fik fra fra fodbold og i stedet hyggede hjemme. Billederne ses i vintergalleriet.

I dag var solen fremme. Gry var hos veninde og Stefan foreslog at vi gik en tur før vi hentede hende. Så Stefan, Nor og jeg tog en tur i Marienlyst Skoven og nød solen og det dejlige lys. Og så hoppede vi :)

DSC_7911 DSC_7918 DSC_7920 DSC_7924 Der er flere billeder fra vores lille skovtur i vintergalleriet.

Jeg vil øve mig i, at huske mit kamera noget mere igen :)

Skriv et svar

*