En weekend uden planer

DSC_9132

Og det er tiltrængt efter sidste weekend, som var fyldt ud ned til sidste minut. Altså det var gode ting, det var det helt bestemt og det var det også i dagene der fulgte, som også var fyldte. Men når man så når fredag igen, ja så er weekend tiltrængt og den her uden planer var meget kærkommen. Altså man ved at man er træt, når man begynder at tude, når rengøringen melder sig syg fredag over middag, så huset slet ikke duftede rent da vi kom hjem. Forkælet – ja måske, men nøj hvor det er en luksus jeg sætter pris på…

Man any way tilbage til sidste weekend, hvor jeg lørdag indløste min julegave fra Stefan – en lækker tre retters menu og efterfølgende stand up show med Christian Fuhlendorff.

DSC_9062 DSC_9067 DSC_9071 DSC_9073 DSC_9074 DSC_9077 Søndag morgen var det tidligt op. Gry skulle til Store Balletskole Dag i København. Hun skulle med bussen kl 9 sammen med de andre elever fra City Ballet og da Gry og Nor havde overnattet hos Kirsten og Harley skulle vi lige derover forbi efter hende inden. Nor fik lov at blive og hygge med dem hele dagen. Mens Stefan og jeg satte kursen mod København efter at have afleveret Gry ved bussen. Vi tog dog en pæn omvej omkring Kalundborg, hvor vi besøgte et par lokaliteter, hvor jeg har lavet projekter, men aldrig før set i virkeligheden. Det er ellers altid sjovt at se de steder jeg arbejder med, så på trods af knap så spændende vejr, så havde vi en dejlig tur i felten :)

DSC_9122 DSC_9154 DSC_9169 DSC_9203 DSC_9246

 

Frokosten indtog vi i bilen på bredden af søen med det charmerende navn “Tissø”, Tissø er faktisk en temmelig stor sø, men som i måske kan fornemme, så var det ikke meget af søen vi kunne se…

På modsatte side af vejen var en fin gravhøj/dysse – dem var der overraskende mange af i området.DSC_9270Så gik turen mod København, hvor vi kom forbi Christiansborg og så kunne jeg lege turist og Stefan utålmodig mand, for vi var måske lidt sent på den i forhold til at nå til det Kogelige Teater til tiden…
DSC_9278 DSC_9287 Men vi nåede det heldigvis og Gry og resten af City ballet leverede et flot show! Gry selv var ganske uimponeret – altså hun syntes salen var meget smuk (især loftet var hun betaget af), men om det er den scene eller en anden, det kan åbenbart komme ud på et :) Men hun havde haft en super oplevelse og nød vist også at have mor og far for sig selv og få burger fra BK til aftesmad. Nor havde omvendt hygget sig hjemme i Odense og havde ageret vært for Kirsten og Harley, da de var taget hjem til os for at indtage aftensmaden og putte Nor til natten.

DSC_9292 DSC_9293 DSC_9294 DSC_9295 DSC_9297 DSC_9298 DSC_9299 DSC_9300 DSC_9301 DSC_9303 DSC_9307I morgen er endnu en dag uden planer. Håber vejret bliver lidt bedre end i dag, så vi kan komme ud en tur med Nor på cykel og Gry på rulleskøjter –  det vil de så gerne og trælse forældre gider ikke fryse, så lad os satse på sol og lunhed i morgen :)

Sidste billeder er fra Kogsbøl Mose i Sønderjylland. Jeg er nemlig så heldig at jeg bliver luftet en del for tiden på arbejde, så jeg kan komme ud i naturen eller det der forhåbentlig i fremtiden skal blive til natur 😉

DSC_9405 DSC_9432 DSC_9436

Skriv et svar

*