Forår!

DSC_9636

Med marts kommer forår – også selvom temperaturerne og vejret ikke altid følger med. I dag var der dog ægte forårsstemning, nok fordi verdens bedste far fylder år :) Ham fejrede vi dog i går med hyggelig eftermiddag og aften samme og god mad – en dejlig dag!

DSC_9681

Flere billeder fra i går finder I i forårsgalleriet :)

I dag var havedag og dagen for årets første frokost i det grønne. Så føles det lune forår for alvor tæt på og jeg drømmer i den grad om lunere vejr og endnu mere sol og tid i haven…

I det gode vejr forsøgte jeg også at forevige ungerne, det er sørme ikke helt let at fange et billede, hvor de begge ser nogenlunde tilforladelige ud på samme tid 😉

DSC_9933 DSC_9954 DSC_9930 Jeg ville gerne have et af dem hver for sig – men Gry gad ikke lege med i dag, så måtte nøjes med Nor, som til gengæld var lidt for glad for at lege og lidt for lidt glad for at se naturlig ud. Men dejlig det er han! Også når han leger stirrekonkurrence 😉

DSC_9913Gry gad måske ikke være foran kameraet, men hun ville meget gerne være bag det – har hun nok arvet efter sin mor…

DSC_9969 Oline var også i haven – dejlige gamle dame

DSC_9976 Ungerne har påskeferie og tager med Kirsten og Harley til Ærø i morgen. Vi andre har lige tre arbejdsdage mere før ferien melder sig. Men det bliver godt med ferie! Håber bare vejrudsigten ikke holder og at solen i stedet fortsætter med at skinne og temperaturen med at stige, kunne gøre godt med påske i haven :)

Men lige meget hvad vil jeg ønske jer alle glædeligt forår! Og hvad er mere livsbekræftende og forårsagtigt end et lille nyt liv der sparker i mors mave?!

DSC_9871

 

Skriv et svar

*