5 år

DSC_1433

Jamen altså som tiden den går! Husker så tydeligt den morgen for 5 år siden, hvor jeg vågnede klokken alt for tidligt med begyndende veer og lyden af morgenfriske fugle, som lystigt kvidrede. Cirka seks timer senere var jeg mor til to. To vidunderlige unger, som både giver mig grå hår før tid og livets største glæder. Og nu fylder den yngste 5 år.

Nor den skønne lille lurendrejer. Så sød, så kærlig, så fornuftig, så eftertænksom, så fair, så drillesyg, så stædig, så mild, så underfundig, så fuld af sjov og latter. Nor der altid har noget på hjertet. Nor som elsker at lave sjov og har gjort det siden han var ganske lille. Nor som elsker at få folk til at grine. Nor som gerne vil vide. Nor som er en haj til LEGO-spil på PS4 og iPad. Nor som er tålmodig og Utålmodig. Nor som siger “man skal bare øve sig og øve sig og pludselig så kan man!” Nor som elsker tid og ro. Nor som kommer op og putter med mig, med sine små varme fødder på mit lår og små hænder der fanger mine eller nusser mig. Nor som spiller fodbold i haven med Stefan. Nor som leger og elsker at lege med Gry. Nor – bare skønne skønne Nor!

Sådan her så det ud for 5 år siden

DSC_6864 Og sådan så det ud i går

DSC_1002 I dag skulle han så fejres af familien. Det gik ikke helt som planlagt, for kl 03 i nat måtte Nor og jeg op, for der havde han vækket os med en omgang opkast… Han var dog frisk nok til en let reduceret fejring, som blev til boller og lagkage og det gik alt sammen. Nor var i hvert fald tilfreds med fejringen og gaverne – bort set lige fra, at vi glemte fødselsdagssangen – shame on us!

DSC_1393

I morgen på selve dagen er planerne få – sådan kan Nor godt lide det og der skal også være tid og ro til at lege med det nye legetøj. :)

Der er flere billeder fra i dag og de sidste par dage i forårsgalleriet og flere kommer når jeg er færdig med at redigere.

Jeg slutter dagens blogindlæg af med hende her den skønne skøre stolte storesøster 😀

Collager139

One Response

  1. Louise says:

    Tak for en dejlig eftermiddag ? Jeg er ked af at vi glemte fødselsdagssangen! Den må han have til gode… Jeg håber, at søde lille Nor er mere frisk i morgen, så han rigtigt kan nyde sin rigtige fødselsdag!

Skriv et svar

*