Modsætninger

DSC_6815

Det er sjovt med de børn. Der er ikke nogen eller noget som mine børn, der kan bringe modsatrettede følelser frem i mig.

På den ene side kan de virkelig udfordre mig og gi’ mig grå hår i hovedet…

På den anden side er de anledning til den største glæde, de kan få mig til at boble over at stolthed, de fylder mit liv med latter og det i en grad så tårerne triller og jeg bliver mindet om, at jeg skal huske knibeøvelserne, de fylder mig med en kærlighed så stor, at jeg tror mit hjerte skal briste, de beriger min hverdag med dejlige påfund, hygge, knus, kys, rolige stunder og vilde lege, udfordrer mig, hepper og jubler. De er min største glæde og gave i livet!

Og det mest imponerende af det hele er, at de kan gøre det hele inden for en time…

DSC_6797 DSC_6798 DSC_6800 DSC_6801 DSC_6808 DSC_6810 DSC_6819 DSC_6824 DSC_6825 DSC_6827 DSC_6829 DSC_6846 Men de er nu søde når de sover 😉

DSC_6790 DSC_6781 DSC_6787

PS. De fleste af jer ved det formentlig, så I har nok også en ide om, hvorfor der har været så stille på bloggen… Men til dem af jer, som ikke ved det, så skyldes min radiotavshed, at Stefan og jeg blev skilt i foråret. fokus har derfor været andre steder. Men nu er jeg ved at være på plads i mit nye liv og jeg begynder at få lyst til at dele ud af hverdagen igen.

PPS. Og så er det bestemt også værd at nævne denne lille skønhed, som jeg blev moster til i slutningen af juni – hvor heldig har man lov at være?!

DSC_4584

2 Responses

  1. Pi says:

    Helt fantastiske unger alle 3. Hvor er jeg glad for at have glæden af at få lov at følge dem og opleve deres personligheder – Skønne og finurlige:)

  2. Kirsten says:

    Fantastiske billeder af de tre børn ❤️❤️❤️
    Hvilken forældre kender ikke dine følelser.

Skriv et svar

*