Efterår

dsc_9602

Det er ikke meget jeg er her – gode intentioner til trods, så er der bare alt for meget at se til i hverdagen og bloggen her ligger bare ikke højest på prioritetslisten…Jeg får dog redigeret lidt billeder i ny og næ, så hvis I er nysgerrige, så kan I følge med i mine gallerier ovre på fotosiden (klik her for Smugmug gallerier).

Nu er det efterår. Min yndlings årstid – det er farverne og lyset der gør det, mere end det er regnen og kulden 😉 Men nogle gange trænger jeg også til regn, rusk og røde kinder og det kan efteråret også byde på. Lige så vel som dage med høj sol og lune vinde.

Ungerne og jeg har været på Ærø med Kirsten og Harley. Billeder kommer i efterårsgalleriet, som I finder via linket til smugmug. Her på siden får I blot denne fine serie med Gry…

dsc_9488 dsc_9495 dsc_9497 dsc_9499

Skriv et svar

*