‘A det?

DSC_0440

Så er Nor kommet i ‘a det alderen – det ser så kært ud når han lettere nonchalant holder amen frem, med håndledet let bøjet og siger “a det?” Nogen gange peger han også rundt, mens han pludrer løs og tydeligt fortæller en masse om alt hvad han ser. Kære lille fyr!

Tog en masse billeder af ham i går, mens Stefan og Gry var på deres ugentlige tur i Kvickly. Så der er massiv billedspam med Nor i hans galleri :)

Gry er bare rigtig meget 3 år for tiden. Var i min gode gamle mødregruppe i dag og kunne (heldigvis – altid rart ikke at være alene) forstå, at vi ikke er de eneste der river os skaldet i frustration i øjeblikket 😉 Hun er jo også kær og sød og dejlig, hun er meget kontaktsøgende og vil meget gerne putte, sidde på skød og have nærhed. Og egentlig ville hun vist helst, hvis vi kunne smide alt i hænderne og være 100% på hende – det kan vi bare ikke, og det vil vi heller ikke, for det ville der nok ikke komme noget godt ud af i længden. Så vi oplever en del frustrations udbrud fra hende, hvor vi er dumme og skal gå vores vej, for nu gider hun ikke lege med os mere. Ting tager også bare evigheder, for hun skal hele tiden liiiiiiige. Hun vil bestemme alt selv, men vi skal helst hjælpe hende med alt – på hendes måde forstås. Uh jeg tror jeg bliver gråhåret før tid! Overvejer i hvert fald, om tiden er inde til at genlæse Grethe Kragh-Müllers fantastiske bog “Kan selv, vil selv – men du må hjælpe mig”. Den har tidligere givet min tålmodighed og forståelse et voldsomt boost – og det er vist ved at være tiltrængt igen 😉

Og hver morgen siger hun “mor, finder du lige noget tøj til mig – det skal være kjole!”. Og hver morgen finder jeg troligt tøj til hende, og hver morgen får jeg samme besked “nej ikke den kjole” eller “nej moar, det passer ikke sammen”, sagt med yderst opgivende stemme. Og hver morgen sværger jeg, at det er sidste morgen jeg finder tøj, for hun vælger alligevel altid noget andet i sidste ende 😉

Skriv et svar

*