Baby Nor

DSC_6893

Så lille var han et døgn gammel, der er sket meget siden! Og nu er der billeder fra dagen i går på Nors side :)

Det er nu sjovt at have to børn, sjovt at opleve deres forskelligheder. Det bliver nok tydeligere når de bliver ældre, men allerede nu er der små ting ved Nor, som er meget anderledes end Gry var i samme alder. F.eks sover han altid med flere bamser omkring sig, i øjeblikket er det et par af mine gamle bamser, fra jeg var barn. Dem ligger han så og holder om og putter ind til. Gry sover stort set aldrig med andet end sin dyne i sengen og det har hun aldrig gjort, har forsøgt at give hende bamser, men hun smider dem ud af sengen 😉

En anden stor forskel er, at Gry aldrig gik i skuffer og skabe. Vi har aldrig følt behov for baby-sikring af køkkenskabe mens Gry var lille. Det har vi nu! Vi gør det så ikke, for vi flytter jo snart (halvanden måned – GISP!), men det ville nu give lidt ro i det lille hjem, hvis ikke vi hele tiden skulle være over Nor så han ikke vælter skraldespanden eller hiver glas, kopper, skåle og tallerkener frem. Gry var også lettere at holde fra trappen, vi havde blot liften stående på nederste trin og det var det – Nor skubber stole og diverse andre møbler væk i kampen for at komme til trappen, han er ikke let at holde væk!

Gry elskede (elsker) puslespil, hun var ikke ret gammel da hun fangede konceptet og kunne bruge lang tid på at lave puslespil. Nor hiver brikkerne af og det er det.

Nor er god til at kravle rundt og underholde sig selv. Han kan faktisk få forholdsvis lang tid til at gå med bare at kravle rundt og finde forskelligt legetøj, som han så leger lidt med. Han finder klodser og putter dem i ting, piller dem op igen og putter dem i igen. Flytter rundt og arrangerer. Tumler og maser og arbejder. Gry var ikke helt så god til at underholde sig selv og hvis hun gjorde, så var det mere med en ting som hun sad og arbejde koncentreret med. Nor kan nu også godt koncentrere sig og bruge tid på f.eks puttekassen eller stabeltårnet. Han kan så også bare finde ud af selv at lege videre med noget andet efterfølgende.

De har selvfølgelig også mange fællestræk. Nogle som sikkert er typisk for en given alder, andre som er præget af os som forældre og så er der sikkert også noget nedarvet…

Og nu er det sengetid for mig, for nu er billederne nemlig færdig uploadet og så kan jeg gå i seng og sove :)

Skriv et svar

*