Hører du ikke hvad jeg siger?!

DSC_2381

“Ej altså mor! Hører du ikke hvad jeg siger?” sagt ofte af Gry for tiden, og det med øjne der slår lyn, stampen i gulvet og arme der understreger budskabet. Og jo min søde skat, jeg hører bestemt hvad du siger, det er bare ikke altid det helt kan lade sig gøre at udføre og opfylde dine ønsker. Det er heller ikke let, som i morges, hvor Gry beder mig om at vælge en kjole til hende og jeg så vælger den forkerte – for faktisk havde hun allerede besluttet hvilken kjole der skulle vælges, hun havde bare ikke lige tænkt over, at jeg jo ikke kan vide det, når hun ikke har fortalt mig det. Men altså når vi voksne nogen gange glemmer, at modparten ikke kan læse ens tanker, så kan vi vel heller ikke forvente at vores unger husker det 😉

Jeg har (som sædvanligt) et ton af billeder der skal sorteres og redigeres. Derfor går der nok nogle dage før billederne fra påsken på Ærø og billederne fra fejringen af Nor i lørdags kommer på siden. Det kræver nemlig rolige aftener herhjemme, og i går var Stefan og jeg ude at føjte, så der blev det ikke til megen redigering – til gengæld fik vi rørt lattermusklerne i en sjælden grad, og det kan vi takke Casper Christensen og Frank Hvam for, fantastisk show!

Men I får lige et par billeder – der er blogbilledet af begge unger i sandkassen, Gry ville læse historie for Nor, Nor havde travlt med alt muligt andet 😉 Så er der Nor i sandkassen, som han var så glad for – vi skal helt sikkert have en til haven, den er de bare begge rigtig glade for og kan bruge lang tid på. Og så er der akrobat Gry “se mig mor!” – hende er der gang i og hun vil meget gerne ses og meget gerne hele tiden 😉

Skriv et svar

*