Something you wore today og nu går “vi”

DSC_2890

Helt simpelt – mine elskede blå sko, på græs for første gang i år, så er det sommer!

Og med “vi” mener jeg selvfølgelig Nor. Nu kan vi vist godt sige at han går, og han gør det med kæmpe grin og synes vist det er helt fantastisk – og det synes vi også.

Gry og jeg har simpelthen haft en skøn dag sammen. Først fik vi afleveret Nor i vuggestuen. Så lige hjem og spise en formiddagsbolle med Stefan, som var hjemme pga en omvrikket ankel, der gjorde ham ukampdygtig. Så skulle vi aflevere Oline ved dyrlægen, så hun kunne blive øremærket. Vi efterlod hende der og fortsatte op i byen, hvor vi først fandt skobutikken og fik købt fine nye sandaler til Gry.

 Så skulle der lige købes kaffe, før vi kunne finde en cafe og noget frokost. Vi endte på Cafe Biografen, hvor Gry syntes der var lige lovlig lang ventetid før hendes rejemad kom – men hun klarede det super og vi hyggede os. Vejret var jo skønt, så vi sad ude og spiste, og kunne kigge på en due, som samlede grene til sin rede. Efter frokosten fandt vi et sted og købte en is, som vi nød i solen. Så skulle vi handle til aftensmaden, det læssede vi lige af hos Stefan, inden vi cyklede over i haven, hvor vi nød det gode vejr inden Nor skulle hentes.

En lille cykeltur kunne det også blive til :)

Og jeg har mange flere dejlige billeder fra i dag. Men nu tror jeg, at jeg vil flytte Oline og mig over på sofaen og se en film med hr gemal. Så de må komme en af de næste dage :)

One Response

Skriv et svar

*