Rømø

DSC_3118

Vi havde simpelthen den dejligste tur til Rømø i går. Det var super koldt, især fordi det blæste en del. Men vejret var smukt, Gry var begejstret og selskabet hyggeligt. Jeg tror bestemt ikke, at det var sidste gang jeg var på Rømø, næste gang vil jeg nok bare gerne se lidt mere af øen 😉

Vores lille fotosession gik vist ganske ok, på trods af øjne der løb i vand og snotnæser 😉 Nor faldt dog i søvn til sidst, vi havde ellers forsøgt at gardere os, ved at køre så ungerne kunne sove i bilen på vej derover, men den friske luft og de mange indtryk tog alligevel hårdt på den bette mand. Gry holdt tabbert ud til det sidste og hun syntes det havde været en fantastisk tur.

Da vi kørte hjem i den smukkeste solnedgang, med Nor sovende og Gry, som puttede i nattøj, dyne og med Anders And blad på bagsædet, der følte jeg lykke helt dybt ned i maven. Det er sq livet at have så dejlig en lille familie. Og det er fedt at turde springe hverdagen og fornuften og lave en udflugt som den vi gjorde i går.

Jeg fik ikke selv taget voldsomt mange billeder. Og desværre slet ikke rigtig mens lyset var rigtig godt, først var jeg jo på den anden side af kameraet end normalt 😉 Og efterfølgende var ungerne så trætte (Nor sov jo) og kolde, at vi bare skyndte os hjemad. Men de billeder jeg fik taget, kan ses i galleriet under “udflugter”.

Og så lige en lille sød en fra Gry for et par dage siden: Gry og Stefan er på vej ned, fordi Gry skal i seng. Stefan har lige taget sine briller af, og Gry spørger “har du ikke stikkontakter på?” Se der måtte vi liiiiige tænke et øjeblik, før vi kunne gennemskue hvad hun mente og før Stefan kunne svare “Nej, jeg har ikke kontaktlinser på” Børn er skønne!

Ps. Dagens udfordring kommer i aften…

Skriv et svar

*