Love

DSC_3567

Har været hjemme med syg Nor i dag. Vi har rigtig hygget os, sørgede bare for at få det bedste ud af dagen og prøvede at fortrænge alt det jeg burde ha’ nået 😉 Så vi har bare pjattet, leget og pakket flyttekasser. Ville gerne have fanget et billede af ham med en af hans elskede bolde, men han sender dem jo afsted lige så hurtigt som han fanger dem, så det lykkedes ikke rigtig at fange et hvor man fornemmede hvor glad han er for bolde. I stedet blev det så det her sovebillede, hvor han putter tæt med Gurli. Det er nu sjovt så forskellige børn er, Gry har aldrig rigtig gidet putte med bamser, Nor finder vi tit sovende med en arm omkring en bamse.

I får også lige lidt bonusbilleder 😉

2 Responses

  1. Ditte says:

    Lækre billeder – og god bedring! Er imponeret over han kan spise frokost af en “fin” tallerken – her ender de på gulvet hurtigere end man kan nå at gribe dem 😉

    • kmulbjerg says:

      Den fine tallerken er den sidste af sin slags i vores hus, resten er blevet smadret af enten ungerne eller os voksne 😉 Normalt spiser de begge af melamin, for her flyver tallerkenerne nemlig også fra tid til anden :)

Skriv et svar

*