What you’re reading

DSC_3600

Læser egentlig ikke rigtig for tiden, det bliver kun til hvad der er nødvendigt i forbindelse med specialet, så derfor kommer her et billede af den bog jeg læser i forbindelse med mit teoriafsnit om omsætningen i vådområder.

Og klokken er mange, så jeg får ikke redigeret nogle af de andre billeder jeg fik taget i dag, så dem må I vente med. I morgen skal Gry til Ærø med mine forældre, helt ind til søndag! Hun kommer til at hygge sig og nyde det, vi herhjemme får formentelig så travlt, at vi kan skyde savnet lidt i baggrunden. I hvert fald får vi nok at se til med hytten (som vi fik nøglerne til i dag!) og i morgen også med at hjælpe gode venner med at flytte.

Nå fik alligevel lige lyst til at vise jer et enkelt, så her er vores basse (stadig syg og derfor hjemme fra vugger) på tur i det der engang bliver vores soveværelse :)

Skriv et svar

*