Snack & Something you made

DSC_3626

Ja må jo nok erkende at det bliver svært at nå at opdatere bloggen med dagens billede hver dag i disse dage, der er simpelthen nok at se til med det hus! Men lige nu er der en rolig stund, Nor sover middagslur og Stefan er ovre i huset og læsse halvdelen af Bauhaus af 😉 Når Nor vågner skal vi over og ordne lidt praktiske ting, så der er klar til store male-dag i morgen.

Men dagens blogbillede er altså bare af Nor, fanget for et par dage siden, hvor han både er sløj (hvilket han stadig er lille pus :() og ved at få tænder, som I kan se. Håber han snart bliver helt frisk igen, vi forsøger i hvert fald at lade ham sove så meget som muligt, men for søren det er svært at få det til at hænge sammen med hus-istandsættelse.

Til fotoudfordringen får I først en Snack, som var temaet for i går. Snack og snack kan måske diskuteres, men det var det jeg spiste som kom tættest på snack-kategorien 😉

Og her kategorien fra i dag: Something you made

Det var jo nærliggende at smide et billede af ungerne 😉 Men for det første udnytter jeg dem rigeligt allerede i den her udfordring og for det andet har vi jo kun Nor hjemme (og han sover). Så i stedet valgte jeg det her maleri, som hedder “even angels feel pain”. Det har nogle år på bagen, maler jo slet ikke for tiden og har faktisk ikke rigtig gjort det efter vi har fået Gry, håber jeg engang med tiden kommer i gang igen. Men maleriet her er jeg ret glad for, synes farverne er skønne, og så minder det mig om, at det er ok at vise svaghed. Malede det som en påmindelse om, at selvom man altid er stærk, selvom man er sådan en der lige klare det hele, som aldrig viser svaghed, så kan man faktisk godt være både trist og have behov for omsorg. Så det er en lille påmindelse til mig selv, om at huske det er ok at rumme alle følelser og jeg ikke hele tiden behøver at være den stærke.

Skriv et svar

*