A favourite place & Something you can’t live without

DSC_1512

Blog billedet hører egentlig til gårdagens udfordring, men jeg var stort set ikke hjemme i går, så derfor får I det i dag. Billedet fra mit andet hjem, fra Ærø, Gry og Kirsten på vej mod vandet en tidlig forårsaften. Det er jo så selvsagt ikke taget i går, hvilket strider lidt mod udfordringens koncept, men jeg har ikke fundet mit yndlingssted i det nye hus endnu, og lejligheden er i øjeblikket så kaotisk, at mine gamle yndlingssteder drukner helt. Så derfor fik I Ærø.

Og her billedet for dagens udfordring – min mobil, den må jeg erkende, at jeg vist er blevet temmelig afhængig af 😉

Dagen i går blev brugt på at male. Heldigvis har vi nogle fantastiske venner og en super familie, så med Gry på Ærø, Nor hos Ulla og Paul, og huset fyldt med gode venner og en sød søster, så var det jo ingen sag at få malet sådan en omgang hus. Vi nåede meget mere end jeg havde turde håbe på, der mangler nu kun lidt småting før hele stueetagen er klar til indflytning. I dag kører vi skiftehold. Stefan er lige nu i huset og ordne lidt af de småting der mangler. Nor sover. Og jeg har lige sat en simulering i gang, så jeg ikke går helt i stå med det speciale. Når Stefan kommer hjem, kører jeg til huset og ordner de småting jeg har som hængeparti. Og i eftermiddag kommer Gry hjem – glæder mig til at se hende! – og så skal vi have risengrød i aften, for det har Gry ønsket :)

Vi går en travl uge i møde. Nu skal lejligheden pakkes ned. Næste lørdag kl 09 dukker flyttemændene op, så der skal alt bare være pakket og klar. Inden da skal vi også lige nå at give gulvene i huset en masse sæbe (gulvslibermanden giver lud og første omgang sæbe), panelerne skal males (kan vi først når gulvene er blevet slebet), huset skal rengøres. Og håndværkerne når forhåbentlig at lægge det nye gulv i vores køkken. Og onsdag er der fællesspisning i børnehaven, og Stefan skal ud og tappe de øl, som han og Jon og Mads og Harley bryggede for 14 dage siden. Og nåååh jo, der er da også lige et kælderrum der skal tømmes og en hel masse der skal køres på genbrugsstationen. Så hey – I må gerne lige krydse fingre for, at begge børn holder sig raske 😉

Og så bare lige fordi jeg synes han er så dygtig – en lille liste over de ord Nor nu siger (mere eller mindre korrekt udtalt ;)): Gry (Grøy), Kat (dat), Bold (lyd svært at gengive på skrift), Hej, Hejhej, Dut (sut), Dyng dang (om ting der bevæger sig/gyngehest/gynge), Uhm (om noget der smager godt (i går sagt om is)), Mad (ofte sagt “ma ma ma ma” meget insisterende ;)).

Skriv et svar

*