Glemsom og så er hun hjemme

Dejlige Gry havde blomster med hjem til mig fra Ærø

Glemte selvfølgelig op til flere fine ord på listen over Nors ord, så her kommer den komplette (tror jeg ;)) liste over ord Nor siger, så de kan forstås:

Gry, Kat, Hvad er det, Lampe, Bold, Blomst, Sut, Mad, Hej – og så er der Uhm og Dyng Dang. Så var de der vist 😉

Og så er Gry jo kommet hjem. Og hun havde blomster med til mig, det er dem der er foreviget på blogbilledet. Hun har åbenbart snakket om at plukke blomster til mig nærmest lige siden de ankom til Ærø, og så lykkedes det hende, at få en lille buket med hjem. Hun er så dejlig! En træt og glad pige vi fik hjem. Og munden stod nærmest ikke stille på hende. Og jeg fik en kæmpe godnat kys, fulgt af ordene “dejlige lille mor” – jeg smelter!

Her ser hun Barbie film med Stefan før sengtid

 

Nor fik et kæmpe knus af hende, og jeg kunne høre hun sagde “du er bare den bedste” til ham. Jeg kunne ha’ tudet!

Og I får også lige et lille bonus billede af Nor fra tidligere i dag, hvor vi lige var et smut forbi huset :)

Der er flere billeder fra i dag i Nors galleri. Og så fik jeg lige klaret et mindre hængeparti tidligere i dag, så nu er der også billeder fra vores påskeferie på Ærø, dem finder I under kategorien “Ærø” 😉

Skriv et svar

*