Technology

foto4

Computer, hvad skulle man dog gøre uden! Her en af uni’s computere, fanget tidligere i dag, hvor jeg biksede med min MIKE model som ikke helt ville hvad jeg ville – jeg tror dog fejlen blev fundet og lige nu er min egen computer i fuld gang med en simulering, som jeg gerne skulle høste resultatet af i morgen formiddag. Og så må I gerne krydse fingre for, at den nu arter sig, for det ville nu godt nok være rart med nogle brugbare resultater snart.

Og lige et bonus billede af søde lille Gry, som er så glad, så glad for sin nye kjole (som hun insisterer på at bære omvendt ;)) på vej i bilen til fællesspisning i børnehaven. Det var på grunden og Gry havde glædet sig meget til at vise os den, det er jo alligevel en stor del af hendes hverdag.

Vi kan mærke at hun reagerer lidt på alt det her med flytning. Det må også være mærkeligt for hende! Tror vi alle glæder os til at komme på plads i huset, få lidt ro på igen. Men nu er der heller ikke mange dage tilbage – dejligt og altså også lidt sært…

One Response

  1. Kris says:

    Åh gud hvor er hun bare kær.
    Total luset af mig, er jeg helt faldet af vognen, 7000 løse ender i disse dage. Det gode er så, at jeg nu får tjekket din blog ret ofte og virkeligt nyder at læse med. Skønne billeder, alle sammen,

Skriv et svar

*