Something new

For første gang hos far

Ok, som I nok har gættet har jeg måtte snyde igen – der er simpelthen bare alt for meget at se til disse dage, så fotoprojektet her glider lidt i baggrunden. Men så får I da lige lov at nyde nyfødt Gry :) Og fordi I ikke skal snydes for nyfødt Nor, kommer han her

Og se lige hvad jeg faldt over, da jeg kiggede gamle billeder igennem, tænk at vi engang har haft en pige som brugte bukser 😉

Jeg sidder her midt i alt rodet. Lejligheden er ved at være godt pakket ned – vi har godt nok mange ting! I morgen har Stefan flytte-fri, han skal pakke det sidste. Jeg tager over i huset og får givet gulvene sæbe igen, får gjort rent og malet paneler – får heldigvis hjælp af Pi. Og vi krydser stadig fingre for, at de kan lægge gulv i køkkenet i morgen, men ellers bliver det (nok) lørdag – midt i flytte kaos. Og vores opvasker kan ikke komme ind under bordpladen, så bordpladen skal hæves, og når den alligevel er af, så kan vi lige så godt få den skiftet til en vi kan lide. Men den vask vi gerne vil have er ikke på lager i IKEA, kommer måske d. 29. måske først senere. Der er ingen der sagde at det skulle gå helt gnidningsløst det her…

Skriv et svar

*