Tilbage igen :)

DSC_4115

Så er jeg tilbage igen, og jeg burde opdatere jer med hele syv billeder til fotoprojektet. Desværre glippede det lige før målstregen og I må derfor nøjes med fire.

Unusual

12 o’clock

Something sweet

The weather today

Og så er det så, at jeg mangler for d. 29., 30. og 31. Ærgerligt. Og indrømmet et par af ovenstående billeder kunne nok godt have ligget tættere op af dagens tema, men det har været nogle dage med tryk på, sådan en flytning fylder faktisk temmelig meget, især når huset ikke bare lige stod helt klar til indflytning.

Men nu er vi så småt ved at være ovre det største håndværker ryk ind, der kommer lidt elarbejde løbende efterhånden som vi bliver færdige med rum. Og så er der da vist også lige en varmtvandsbeholder som eventuelt skal skiftes eventuelt blot have ny bund, det finder vi ud af i næste uge.

Vi er rigtig glade for at være her. Det er skønt med pladsen. Og her er lyst og lækkert. Og jeg er blevet  glad for udsigten fra vores soveværelse, skal nok poste et billede en dag, så kan I se hvorfor. Jeg var ked af at miste min udsigt, min skyline, vores høje placering – men det er slet ikke mistet, det er bare forandret, men stadig smukt og stemningsfyldt. Jo jeg er glad for det her. Og jeg nyder for hver gang vi lige kommer lidt mere på plads, både fordi vi for hver lille ting vi gør, gør det hele lige lidt mere vores. Men også fordi jeg hader at bo i rod – og det gør vi i øjeblikket! Men skal I lige se vores stue – altså kun den ene ende, som er den ende der er på plads 😉

Dagens blogbillede er forøvrigt taget i haven, hvor Kirsten tog sig af ungerne mens Harley hjalp med noget arbejde i ungernes værelse og Stefan og jeg fik ordnet en masse praktisk. Vejret var fantastisk og ungene legede med vand og hyggede sig. Det er skønt med have!

Og det er skønt med dejlige venner og familie som alle har været en meget stor og kærkommen hjælp gennem de sidste par uger! Mange, mange tak til jer alle!

Skriv et svar

*