Hjemmedag

DSC_4495

Det er grundlovsdag og Trekanten lukkede derfor allerede kl 12.30. Det er lige midt i Nors lur, og hvis jeg skulle nå at hente inden, ville de knap nå derover før de skulle hjem igen, så besluttede at holde dem begge hjemme i stedet. Og vi har bare haft en rigtig hyggelig dag, ungerne og mig :)

Vi havde lige et elektrikerbesøg der skulle klares i morges, så Gry hyggede med lidt Ramasjang i mens. Der efter tog vi tøj på og hoppede på ladcyklen og tog på cykeltur, vi skulle ud og lede efter ællinger. Dem fandt vi ikke nogen af. Men vi havde en dejlig tur ned langs åen, hvor vi fik kigget på andre ting og havde nogle gode snakke undervejs. Så skulle vi i Kvickly og handle til aftensmaden, men jeg havde jo liiige glemt at alt holder lukket grundlovsdag, alt bortset fra Rema, så vi var i Rema i stedet, hvilket ikke er så skidt for de har min ultimative yndlings chokolade 😉

Hjem og spise frokost. Nor i barnevognen. Gry hyggede med Kaj og Andrea og sine Barbiedukker

Og jeg bagte kage og fik klaret oprydningen efter frokosten og slappet lidt af.

Nor sov længe og godt og da han vågnede tullede han rundt og hyggede sig med skammelen fra køkkenet

Louise kom til eftermiddagskaffe og kage. Og så fik jeg også lige klaret forberedelserne til aftensmaden.

Det har bare været en dejlig dag. Ungerne har været så søde og hyggelige at være sammen med. Der har været god tid og ingen stress. Rart med sådanne dage hvor det hele bare går op i en højere enhed :)

Der kommer forøvrigt løbende nye billeder i ungernes gallerier og hvor jeg ellers har lidt at opdatere, så hvis du keder dig og har lyst til at glo billeder, så ta’ bare en rundtur blandt gallerierne 😉

Skriv et svar

*