En sjælden gæst

DSC_7400

Sådan føler jeg mig lidt her på bloggen for tiden – jeg har simpelthen så meget at se til og så mange ting jeg kan bruge min tid på, at det gælder benhård prioritering. Jeg har inddraget min ferie og bruger nu dagene på specialet, måtte indse at det var en nødvendighed og det føles faktisk ok fordi jeg kan se at det rykker noget. Der bliver dog stadig tid til at lave lidt forskelligt med Stefan og ungerne, således tror jeg vi tager et smut i Givskud i weekenden, og næste uge skal vi jo til KBH – hvilket jeg glæder mig meget til.

Jeg havde også nogle dejlige dage på Ærø. Hvor jeg selvfølgelig tog et hav af billeder, som jeg stødt og roligt arbejder mig igennem. Og ja Louise, jeg ved godt at jeg har temmelig mange hængepartier på billedfronten, må satset på en lille ferie efter afleveret speciale hvor jeg bare redigerer billeder an mass 😉

Men se lige her – taget med to års mellemrum, det er da lidt hyggeligt :)

18/7-2010

19/7-2012

Og nu hedder den vist sengetid – slutter lige af med et dejligt sommerbillede fra turen til Ærø (hvor blogbilledet også er fra, hun havde kun øje for Nor og han fik det dejligste knus)

One Response

  1. Harley says:

    Super billeder. Både hvad angår fotografen og modellen(erne). Stor skarphed selvom hun jo havde stor fart på, som man kan se.

Skriv et svar

*