Flimre flimre

DSC_8147

Og så var den død – min elskede iMac, som jeg:

For det første elsker fordi den er så lækker; design, funktionalitet og kvalitet går op i en højere enhed. Den skulle have lov at blive gammel hos mig, jeg var sikker på, at den længe ville kunne udfylde en funktion. Og fordi den ikke fylder mere end den gør og fordi den er så pæn og enkel, så kunne den stå mange steder uden at skæmme.

For det andet skrev speciale på! Hurra for back-up, det var yderst minimalt hvad jeg mistede af data – pheew. Men det betyder jo så nu, at jeg, hvis vi ikke finder en løsning, må arbejde hjemmefra. Og det er bare ikke helt optimalt, for det første betyder det, at de dage hvor jeg henter og bringer unger, kommer til at bruge noget mere tid på transport (men hurra for mere motion!). Og de dage hvor Stefan henter og bringer, kan jeg ikke bare lige sige “hey, det kører lige så godt, jeg giver den en skalde og knokler igennem”. Desuden så fungerer det bare godt for mig, at have min lille kontorplads i det der en gang for snart mange år siden var Louises værelse – det virkede godt at komme afsted hjemme fra, virkede mere arbejds-agtigt og der var færre ting at overspringshandle på. Men nu får jeg da trænet og styrket min selvdisciplin 😉

Men dilemmaet er nu, hvad hulen vi gør. Det kan næppe betale sig at smide penge i iMac’en, den har en del år på bagen og som den er udformet er reparationer desværre ofte temmelig dyre – især da vi har mistanke om, at det er skærmen der er gået, og det er noget af det dyreste på maskinen. Så kunne vi købe en ekstra skærm at slutte til, men det er nu også lidt voldsomt. Så måske en bærbar i stedet er løsningen, men skal det så være en lille handy sag, som er knap så kraftig, eller en større sag, som er det kraftigere, men til gengæld tung at slæbe med rundt?! Jeg er helt forvirret og rundt på gulvet, og mest af alt, bare pisse ærgerlig over at min iMac valgte at stå af nu – om ikke andet, så kunne den da lige ha’ ventet et par måneder til jeg var home free…

Dagens blogbillede: tegnet af Gry i søndags og forestiller mig med meget langt hår og med Nor i maven, jeg sidder på en skammel. Foran mig leger baby-Gry med klodser. Og bag mig sover Stefan i sin seng med en lyserød dyne 😀

Og så får I lige dette, Gry hjælper med at skære agurk til vores morgen/formiddagsmad, og Nor skubber stol hen, kravler op, for han vil selvfølgelig følge med i alt hvad søster laver – dejlige små skønne banditter.

Skriv et svar

*