Still here

DSC_8189

Bare lettere fraværende… Der er sørme mange ting der tager ens tid. Men vi har det godt alle fire plus et stk kat :)

Nor han bliver så stor. Han kan efterhånden mange ord, nogle dog kun forstålige for os forældre, men det er også en god start. Jeg forsøgte at skrive orderne ned, men måtte opgive for der var for mange. Han har også rigtig taget babytegnene til sig, og har nu tegn for drikke, spise/mad, mere/færdig, væk/slut og ren ble/potte. Detsidste brugte han faktisk lige i dag med succes før der var bonus i bleen, sagde pænt til og vi gik op og hen over toilettet (potten er blevet for meget hygge, så den er på pause ;)) og vups så blev det lige klaret. Han er ellers ikke helt så toilet-stabil i øjeblikket, men vi bliver bare ved og så kommer det jo nok igen.

Han er rigtig glad for at mosle rundt med den store fitness bold eller gåvognen eller wheely-bug’en (som han så småt har lært at køre på). Han kan også rigtig godt li’ at lege med biler, især et par racerbiler og Grys gule gravko er et hit. Og så bygger han mange tårne med klodser. Og vil gerne læse bøger om dyr eller to de han har med hjul. Han er også meget glad for musik og har sit eget lille babytegn for det – han vipper i knæene som når han danser – meget kært. Og så elsker han når vi synger. Og aller mest elsker han sin Gry!

Og hun elsker ham. Altså er der noget så skønt som søskende, de har bare noget helt særligt sammen. Dejlige dejlige unger vi har os!

Gry bliver også så stor. Hun er skovbasse nu, hvilket betyder at de er på tur hver dag. To (eller tre – tænke tænke) dage om ugen er de på grunden, ellers er de rundt omkring på fyn. Hun er træt når hun kommer hjem, det er hårdt så’n at være ude hele dagen. Men jeg synes også vi fornemmer at hun er glad for det, vi ved jo i hvert fald at hun elsker at være ude og bruge sin krop.

Men hun bliver også stor på andre områder. Nogen gange får vi en hel anden type samtaler med hende, sådan nogle der er lidt længere, hvor hun fortæller lidt mere end vi er vant til. Hvor vi mere kan snakke om hændelser og høre om situationer i børnehaven. Og hun ser også ældre ud, mere og mere piget og mindre og mindre tumling. Men hun bliver jo så også fire lige her om snart – vildt!

Og billeder – det skal I ikke snydes for. Blogbilledet er fra i forgårs, to dejlige unger der giver den gas på dansegulvet til BølleBob 😀

Her et par stykker der er nogle dage gamle

Og fra i går hvor der blev leget med vand i haven efter vuggestue/børnehave :)

Nor laver her tegnet for væk, fordi Oline stikker af da han går over for at ville snakke. Åh han har forøvrigt det sødeste med at sige “kilde kilde” og så kommer han og kilder han. Her til aften gjorde han det med en af Olines mus i hånden “kilde kilde” og så til opvaskemaskinen og fitness-bolden og stolene og Stefan og jeg – det så så kært ud og kilde-lyden er så dejlig.

One Response

  1. Louise Elisabeth Madsen says:

    Dejlig overraskelse med nyt på bloggen igen… regner jo ikke med at du har tid til det, men kan ikke lade være med at tjekke alligevel! 😉 Det er så hyggeligt at følge med i jeres små hverdagshistorier!

Skriv et svar

*