Store unger

DSC_8654

Hvornår skete det lige?! To så store dejlige unger, forstår det ikke helt – nu har vi snart en pige på fire! Vildt 😀 Og her et par billeder fra i dag – ikke megen tekst, for jeg skulle egentlig være i gang med resultatbehandling…

Gry har fået sine egne køkkenredskaber, her laver hun aftensmad sammen med Stefan

Blogbilledet er også fra aftensmads-lavning. Nor skulle selvfølgelig følge med og udsigten til gulerødder (hvilket han lige har lært at sige) gjorde ham meget ihærdig. Han har dog ikke rigtig kindtænder endnu, så derfor skal de lige koges først.

Og her er han den lille store fyr

Gry hyggede med at farvelægge en Hallo Kitty tegning mens jeg ryddede op efter aftensmaden

Så ved man, at man har et barn der går i skovbørnehave 😉

Og så gik der leg i det – selvudløser og skøre ansigter

Gry ville også prøve at tage billede med selvudløseren – her er resultatet 😉

2 Responses

  1. Mads says:

    Det skønt at blive holdt up to date i jeres hverdag. :) Skønne billeder af jeres dejlige unger. Glæder mig til at se dem igen. :)

    • kmulbjerg says:

      Det er også ærgerligt med weekenden, havde rigtig glædet mig – men jeg må bare blive færdig med specialet, så der kan blive tid til socialt samvær igen 😉 Og ellers må du komme og hjælpe Stefan med at skille naboens gyngestativ ad en dag, så kan du hilse på ungerne der…

Skriv et svar

*