Lørdag

DSC_8745

Så blev det weekend – jeg har så brugt halvdelen af dagen foran computeren med specialet. Men anden halvdel brugte jeg i haven med resten af familien. Og fordi det afstresser mig og fordi jeg elsker at fange mine skønne unger, så havde jeg kameraet ved min side i dag. Og her kommer billederne…

Fra i morges

Og fra i eftermiddags

Vandkamp!

Desserten blev indtaget på haven, hvor der ligger en lille “cafe” hvor der kan købes is :) Og efterfølgende gik vi en lille tur og nød det fantastiske vejr.

Og hvem opdagede det først?! Tjek lige hvad Gry har på – yes det er korrekt, hun har shorts på!! Jeg var da ved at falde om, da hun frivilligt erklærede at hun ville ha’ shorts på. Dog spurgte hun, hvilken kjole der passede til shorts 😉 Men accepterede da jeg sagde, at til shorts hører t-shirt. De var ellers pænt lagt i bunken til Ella – men der kan man bare se…

En vandpyt er bare livet :)

Skriv et svar

*